Hoe ook u hoog in Google komt

Hoog in Google! Het is tegenwoordig een belangrijk ingrediënt voor een goedlopend bedrijf. Het klinkt misschien wat overdreven, maar ik vertel de waarheid. Vroeger richtte iedereen zich op fysieke reclames. De advertenties werden door de brievenbussen gegooid en er stonden mensen in de straat hun producten te verkopen. Dit was de situatie vroeger. Tegenwoordig gaat het erom dat je hoog in Google komt te staan. Google helpt de economie, door een ingenieus beoordelingssysteem te hanteren. Het wordt op die manier onmogelijk om zelfstandig op de hoogste positie in de zoekmachine te komen. In veel gevallen is dit ontzettend balen. U verkoopt misschien wel de beste tuinmeubelen of u verkoop het mooiste kinderspeelgoed, als u niet gevonden wordt op het wereldwijde web; dan heeft uw bedrijf weinig bestaansrecht. U kunt niet langs de huizen lopen om te adverteren. U moet gebruik maken van de moderne middelen. Iedereen die een product zoekt, zal eerst op het internet een inventarisatie doen. Wanneer je niet direct wordt gevonden door de potentiële klant, dan haakt u af in de strijd. Eeuwig zonde. Dit kost u namelijk erg veel geld. Gelukkig zijn er experts op het gebied van Google. Er zijn mensen die hun leven toewijden aan deze belangrijkste zoekmachine. Ze experimenteren met websites om hoog in Google te komen. Ze huren mensen in voor het schrijven van content en geven gerichte instructie mee aan de webdevelopers. De wereld van de zoekmachineoptimalisatie is een wonderbare wereld. Indien u een eigen website hebt, dan raad ik u zeker aan om u zich te verdiepen in het verkrijgen van een toppositie in de bekendste zoekmachine. Hoog in Google zijn de woorden die u moet onthouden. U wilt toch ook succesvol zijn.

Zo komt u hoog in Google en verdient u geld

Ik heb ook een eigen onderneming en zal u vertellen hoe Google mijn verkoopcijfers beïnvloedde. Ruim een jaar geleden deed ik het aardig in de zoekmachine. Ik stond redelijk hoog in Google. Mijn onderneming gericht op de verkoop van tuinmeubelen stond op de 7e plaats van de eerste pagina. Ik had mij in de maanden ervoor flink verdiept in de regels van Google.

Deze zoekmachine legt zijn gebruikers namelijk beperkingen op. Het is ten zeerste verboden om de zoekmachine te foppen met simpele trucjes. Hoog in Google kwam u een aantal jaar gelden al, als u één pagina vulde met uw belangrijkste zoekwoord. Ik noem mijn eigen voorbeeld: ‘tuinmeubelen bestellen’. Vroeger kon u een pagina maken waarop deze zoekwoorden eindeloos werden herhaald. Tegenwoordig krijgt u een penalty. U wilt geen penalty hebben. Het betekent dat u verplaatst wordt naar de krochten van Google. Hoog in Google is dan een illusie die u de rest van uw leven tevergeefs zult najagen. Het moet slimmer en geraffineerder. Natuurlijk houdt iedereen Google voor de gek. Tegenwoordig wordt dit echter op een natuurlijke wijze gedaan. In principe moet u gewoon een fantastische website bouwen met interessante content. U zult vanzelf hoog in Google komen. Alleen dit is gemakkelijker geschreven, dan gedaan. Ik merkte dat, toen ik al een jaar aan het ploeteren was met mijn eigen onderneming. Ik kwam maar niet hoger dan de zevende positie op de eerste pagina. U vindt dit misschien een goede prestatie, maar ik zal u de werking van het menselijk brein uitleggen. Mensen kijken van boven naar onder. Het betekent dat de eerste positie het meest aantrekkelijk is. Over het algemeen is er consensus over de volgende percentages:

  • Positie 1: 32,5%
  • Positie 2: 17,6%
  • Positie 3: 11,4%
  • Positie 4: 8,1%
  • Positie 7: 3,5%

U ziet het al aan bovenstaande cijfers. De 7e positie heeft bijna geen waarde. 3,5% van de mensen die zoeken naar tuinmeubelen, die komen op mijn website. Nadat ik deze cijfers gezien had, wist ik dat ik een professioneel bedrijf moest inschakelen.

Webton voor een topranking

Via Google kwam ik al snel uit bij het bedrijf met de topranking in deze zoekmachine. De eerste positie werd ingenomen door dit bedrijf en ik had mijn keuze direct gemaakt. Ik schakelde Webton in, voor een zoekmachine campagne. Ik weet niet exact wat de specialisten van Webton uitvoerden. Ze schreven nieuwe content en pasten een aantal dingen aan op mijn website. Daarnaast openden ze sociale media accounts en binnen 3 maanden stond ik hoog in Google. Ik was de trotste bezitter van de eerste positie. Dankzij de hulp van Webton, ben ik nog steeds de trotse leider in de digitale wereld. U bent natuurlijk benieuwd naar het effect van de notering op mijn verkoopcijfers. Ik kan u geruststellen. Binnen een week merkte ik al dat de verkoopcijfers omhoog schoten. De bezoekersaantallen verviervoudigden binnen een maand en de verkoopcijfers vertienvoudigden zelfs. Ik deed al aardige zaken, maar door hoog in Google te komen brak er een nieuw tijdperk aan. Ik kreeg ineens de leiding over een snel groeiend bedrijf. Binnen 2 maanden moest ik nieuwe werknemers aannemen en een grotere pand regelen voor de opslag van de tuinmeubelen. Ik weet dat mijn verhaal slechts één verhaal is over de effecten van Google op de verkoopcijfers. De strijd is zwaar, maar elke investering betaalt zich rijkelijk uit. Hoog in Google komt u door Webton in te schakelen. Dit bedrijf uit het oosten van het land heeft al meer dan 10 jaar ervaring op het web. Gekscherend kunt u zeggen, dat ze al aanwezig waren bij de oprichting van het internet. Ervaring in combinatie met flexibiliteit zijn de ingrediënten van deze onderneming.

Comments are closed.

Scroll to Top